Waarom onze organisatie

Werken bij Humankind betekent je inzetten voor optimale groei en bloei van ieder kind.
We zijn vernieuwers met een droom. En hebben een schat aan ervaring en brede pedagogische expertise.
Wij leveren een betekenisvolle bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Pensioen
Vakantiegeld

Over ons

Humankind is toonaangevend in Nederland op het gebied van kindontwikkeling. Wat in 1983 begon als kinderopvang, reikt inmiddels veel verder.

Zo’n 2900 medewerkers zetten hun pedagogische expertise in met hart, hoofd en handen voor de optimale groei en bloei van ieder kind.

Humankind is klein, dicht­bij, warm en teder en tegelijkertijd groots en ambitieus. Zo leveren wij een bijdrage aan een mooiere samenleving. Want ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene maakt onze wereld mooier.


Onze waarden

Respect
Wij leveren een bijdrage aan een mooiere samenleving waarin zorg en respect voor de leefomgeving belangrijk zijn. Voor mens en natuur. Voor elk individu en voor elkaar. Nu en in de toekomst.
Kundig
Wij realiseren een blijvende positieve impact op het leven van ieder kind door binnen hun lokale leefomgeving samen te werken met betrokken partijen op basis van onze pedagogische visie en expertise.
Persoonlijke ontwikkeling
De context waarin kinderen opgroeien is bepalend voor hun geluk, gezondheid, gedrag en hun (talent)ontwikkeling. Wij realiseren een blijvende positieve impact op het leven van ieder kind.
Samen
Opvoeden, kinderen helpen op te groeien, gaat beter als je het samen doet. Dat is de kracht van samen. Kinderen gedijen in een omgeving waarin professionals en niet­professionals samenwerken.

Bij Humankind Kinderopvang en -ontwikkeling zijn de volgende 111 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
We willen je graag leren kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn jouw (werk)wensen en ambities. Dat bespreken we graag.
Eerste reactie
Je ontvangt een bevestiging van jouw sollicitatie.
Eerste interview
Bij een juiste match nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek.
Aangenomen
Zodra je wordt aangenomen, ontvang je een mail met verdere instructies.
Proeftijd
Bij een dienstverband langer dan zes maanden hanteren wij een proeftijd van twee maanden.